Wash center Beograd

Kontakt info

WASH CENTER

Adresa:

Beograd, Bežanijska Kosa, Dragiše Brašovana 1

Telefon:

+381 (11) 227 3479

Mapa:

Mapa

Adresa:

Novi Beograd, Jurija Gagarina 219 b

Telefon:

+381 (11) 718 4295

Mapa:

Mapa

Email:

info@washcenter.co.rs

Radno vreme

Ponedeljak - Subota

08h - 20h

Wash center Beograd

WASH CENTER

Wash center Beograd

WASH CENTER

O nama

Preduzeće WASH CENTER uspešno radi od 1996. godine i predstavlja sinonim za kvalitet i vrhunsku uslugu kada je u pitanju usluga pranja i sušenja veša. Da bi objedinili uslugu i olakšali život sugrađanima, uveli smo i uslugu hemijskog čišćenja.

WASH CENTER perionice veša opremljene su specijalizovanim profesionalnim digitalnim mašinama najpoznatijeg evropskog brenda MIELE koje zadovoljavaju najstrožije kriterijume pranja veša. Kapacitet od 10 kg i 6 kg po mašini omogućava da se zasebno tretira veš svakog klijenta (veš svakog klijenta se isključivo zasebno pere).

Zahvaljujući različitim programima pranja koji podrazumevaju određeni broj obrtaja tokom procesa pranja i centrifugiranja, kao i određenu temperaturu vode koja se specijalnim sistemom omekšava, u mogućnosti smo da tretiramo i najosetljivije artikle, kao što su svila i vuna, bez bojazni od oštećenja. Sušare koje koristi WASH CENTER su takođe, istog brenda MIELE i istog kapaciteta, kao i mašine za pranje veša sa određenim programima i temperaturama, u zavisnosti od artikla koji se obrađuje.

Pored profesionalnih mašina, u našem radu koristimo najkvalitetnije praškove i omekšivače koji su ekološki podobni, ne oštećuju tkaninu i ne izazivaju alergije. Sva sredstva su na bazi aktivnog kiseonika, nejonskih tenzida (umesto uobičajene Varikine), a neka su i na bazi bilja. Takođe, sredstva posebne grupe se koriste za radna odela, stolnjake, ličnu garderobu, itd.

WASH CENTER nudi Vam i usluge peglanja veša, uz upotrebu profesionalnih valjkova najnovije generacije sa maksimalnim performansama, koji su proizvedeni u čuvenoj fabrici MIELE. Profesionalne pegle na paru koje poboljšavaju uklanjanje nabora, prave efekat vakuma i toplotnog šoka, uz pomoć hlađenja postolja i vrele pegle, omogućavaju da Vaše stvari budu savršeno ispeglane.

Osim najsavremenije opreme, glavnu bazu naše firme čini maksimalno obučen tim radnika koji je prošao kroz posebno osmišljenu obuku za kompleksan spektar poslova. Da bi se izbegle i najsitnije greške vrši se strog nadzor kvaliteta obrađenih artikala, kao i kontrola primljene i izdate robe.

Kada uđete u WASH CENTER postajete naš novi prijatelj i centar pažnje zaposlenih koji su tu samo zbog Vas.

Wash center Beograd

WASH CENTER