Kontakt info

Orion telekom


Adresa:

Mala pruga 8

Beograd, Naselje Zemun Polje

Telefon:

+381 (11) 4 100 100

Email:

korisnicka.zona@oriontelekom.rs

Sajt:

www.oriontelekom.rs

Radno vreme


Ponedeljak - Petak

08h - 22h

Subota

09h - 21h

O nama

Orion telekom je nastao 2010. godine u Beogradu spajanjem tri vodeća Internet provajdera u Srbiji: Media Works (najveći wireless provajder u Srbiji), Neobee.net (najveći Internet provajder u Vojvodini) i SezamPro (najveći nezavisni ADSL provajder u Srbiji).
Orion telekom je finansiran od strane Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj kao i najvećih evropskih hedž fondova koji vide potencijal u razvoju telekomunikacionog tržišta u Srbiji i Zapadnom Balkanu.
Kompanija je fokusirana na akvizicije, integraciju i razvoj alternativnih telekomunikacionih resursa sa ciljem da isporuči najkvalitetnije servise fiksne telefonije i Internet konekcije za privatne i poslovne korisnike.
Razvijeni regionalni centri Orion telekoma se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
Orion telekomom upravlja prvoklasni menadžment sa intenzivnim iskustvom u razvijanju alternativnog telekomunikacionog tržišta u preliberalizovanom tržišnom okruženju. Jako korporativno iskustvo menadžmenta u kombinaciji sa detaljnim uvidom u tržišne uslove poslovanja kao rezultat daju inovativne servise i posvećen odnos prema korisniku.
Orion telekom poseduje retku kombinaciju telekomunikacionih resursa – optička vlakna u glavnim gradovima, najveću bazu ADSL korisnika i nacionalnu CDMA frenkvenciju.
Orion telekom je nastao integracijom tri vodeća alternativna Internet provajdera i kao takav je postao drugi veliki telekomunikacioni operator u Srbiji.

Mapa