OGANj / Udruženje krematista

Kontakt info

Udruženje krematista - OGANj

Beograd, Vračar,
Sime Igumanova 14

Telefon:

+381 (11) 2459-820,
+381 (11) 244 7743

Email:

oganj_udruzenje@ptt.rs

Sajt:

www.oganj.org


Radno vreme

Ponedeljak - Petak

08h - 20h

Subota - Nedelja

09h - 15h

Prijava smrtnih slučajeva

0-24h

OGANj / Udruženje krematista

OGANj

O nama

ЈЕДИНО У УДРУЖЕЊУ ''ОГАЊ'', можете унапред, за живота, уплатити трошкове сахране или кремације, по нижим ценама и на рате.

ИЗУЗЕТНО, поводом јубилеја – 115 година рада Удружења

у 2019.-ој години, пензионери до 70 година, приликом учлањења у наш Солидрани фонд ослобођени су плаћања откупа трошкова сахране. Плаћају само уписнину (4.000,00 дин) и обавезни су да доживотно плаћају чланарину (450,00 дин. месечно), а пензионери преко 70 година остварују попуст на откуп трошкова сахране - 20% уз Сениор картицу

Од свог оснивања 1904. год., Удружење ''Огањ'' бави се заштитом животне средине. Као најстарије еколошко удружење грађана у Србији, залаже се пре свега за живот – здрав, активан и одговоран према будућим генерацијама. Пратећи племените циљеве својих оснивача, др Јована Јовановића-Змаја, др Војислава Кујунџића, др Слободана Рибникара, др Момчила Ивковића, др Радивоја Вукадиновића, професора Јована Максимовића и Јеленка Михајловића, инжењера Јована Смедеревца и чувеног Милутина Миланковића, касније др Александра Костића и многих других чланова, познатих и мање познатих лекара, инжењера, економиста, уметника... осећамо одговорност и обавезу да се својим активностима и иницијативама прилагођавамо и одговарамо изазовима које пред све нас поставља савремено доба.

Због тога се укључујемо у различите акције и пројекте везане за заштиту животне средине – уређивање и чишћење зелених површина, стварање рециклажних острва, едукацију младих о значају очувања животне средине, као и подстицање грађана да и у каснијим годинама воде активан живот укључујући се у разне волонтерске програме као учесници или корисници истих.

Чланством у Удружењу помажете еколошки покрет и очување животне средине, а истовремено стичете право на погодности, које у сарадњи са нашим партнерима, обезбеђујемо за чланове. Чланством у Солидарном фонду чувате своје достојанство и у најтежим моментима, а према речима др Александра Костића . ''Будимо одговорни према животу, себи и ближњима.''

OGANj / Udruženje krematista

Udruzenje krematista "OGANj"