Profizio Logo naslovna

Kontakt info

Profesionalna fizioterapija PROFIZIO

Adresa: Vojvode Stepe 347b, Beograd, Voždovac, Trošarina

Telefon:

+381 (11) 2492 190
+381 (64) 111 57 94 (Viber free call)

Email:

branko@profizio.rs

Sajt:

www.profizio.rs

Profizio Profesionalna fizioterapija

PROFIZIO

Profizio Profesionalna fizioterapija

PROFIZIO

O nama

Ambulanta za rehabilitaciju Pro Fizio, nastala je na ideji o združenoj primeni aspekata regenerativne medicine i fizioterapije sa ciljem postizanja trajnijih i kvalitetnijih efekata rehabilitacije.

Ideja je podržana od strane ordinacije za hiperbaričnu medicinu HBO medical centar, i njenog osnivača Prim. Dr Miodraga Živkovića i stručnog tima koji je okupljen oko ove ustanove.

Osnivač i glavni terapeut Branka Vorkapića ambulante za rehabilitaciju Pro Fizio završio je strukovnu specijalizaciju na Medicinskom fakultetu u Beogradu kao i specifične edukacije iz hiperbarične medicine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu i iz primene Platelet Rich Plasma terapije (PRP) na Da Vincci klinici u Holandiji.

Ideje i zajednički rad usmeren je ka pomeranju granica i terapijskih mogućnosti nedicinske rehabilitacije upotrebom elemenata regenerativne medicije kao što su hiperbarična oksigenacija i PRP terapija i individualno prilagođene i ciljane fizikalne terapije.

Naša težnja je da se našim pacijentima omogućio najbolji medicinski i rehabilitacioni tretman.

Postulati personalne medicine, konstantno lično usavršavanje, beleženje i praćenje rezultata te njihovo prikazivanje na stručnim i edukativnim skupovima i stalna težnja ka povećanju terapiskih mogućnosti, postavili su temelj za otvaranje i opravdavaju naziv.