Kontakt info

Matis Group


Adresa:

Šume bb, 32250 Ivanjica

Adresa Maloprodaje:

Omladinskih brigada 86 - Novi Beograd

Korisnički servis:

+381 (11) 2284-063

Email:

office@matis.rs

Sajt:

www.matis.rs

Radno vreme


Ponedeljak - Subota

09h - 21h

Nedelja

09h - 16h

O nama

MATIS GROUP je kompanija iz Ivanjice koja pod svojim okriljem ima 4 proizvodne firme za proizvodnju nameštaja.
Matis - proizvodnja pločastog nameštaja, Matis Mebl - proizvodnja tapaciranog nameštaja, Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva i MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka. “Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 800 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, unesemo principe kojima se rukovodimo od samih početaka.
Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Kupovinom nameštaja Matis Grupe investirate u kvalitet vašeg života. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 20 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera.
Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde imamo 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.
Prateći zahteve tržišta u pogledu kvaliteta, cena i količina proizvoda, tehnološki sistem firme Matis projektovan je da isprati najsloženije zahteve tržišta. Projektovan kao fleksibilni tehnološki sistem omogućava proizvodnju velikog broja raznorodnih proizvoda u manjim ili većim serijama, sa maksimalnom produktivnošću u oba slučaja.
Kompletan podsistem mašina sastoji se isključivo od kompjuterski upravljanih mašina renomiranih svetskih proizvođača.

Mapa