Najmiliji dom za stara i odrasla lica Logo

Kontakt info

DOM ZA STARE NAJMILIJI

Adresa:
Vojni put 2.deo 293a, Zemun

Telefon:

+381 (11) 408-5510
+381 (63) 712-3306
+381 (65) 403-7365

Email:

dom.najmiliji@gmail.com

Sajt:

www.najmiliji.rs Facebook profil

Pronađite nas na mapi:

Mapa
Najmiliji dom za stara i odrasla lica

Najmiliji dom za stara i odrasla lica

Najmiliji dom za stara i odrasla lica

Najmiliji dom za stara i odrasla lica

O nama

Nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Prostorije su opremljene krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika. Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor,udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu. Dom Najmiliji je potpuno nova kuća sa potpuno novim nekorišćenim nameštajem.
Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za stara lica Najmiliji, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku, uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija. Zbog velikog prostora, ceo objekat daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan. Takođe, u dogovoru sa Vama, organizujemo brojne događaje, kao što su proslave rođendana, praznika, obeležavanje Vama značajnih datuma sa prijateljima, komšijama i porodicom. Po Vašoj želji imamo mogućnost organizovanja folklornih društava, izleta i druženja sa volonterima. Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost.
Za Vaš mirniji život, dom za negu starih lica Najmiliji je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. Obezbedili smo stalno zaposlenog fizioterapeuta sa kojim se rade grupne ili individualne vežbe, dežurnog lekara koji sprovodi dva puta dnevno vizite, online lekara 00-24h. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje.
U zavisnosti od broja ležaja u sobi i od zahtevnosti samog klijenta određuje se cena mesečnog boravka. Dom poseduje svoje sanitetsko vozilo. Najbolje je da nas potpuno bez obaveze kontaktirate i mi ćemo Vam u trenutku proceniti koliki je iznos usluga prema Vašim zahtevima.