Elizabeta dom za stare

Kontakt info

Dom za stare ELIZABETA

Adresa: Četvrte Flavijeve legije 16, Višnjica

Telefon:

+381 (11) 299-30-41,
+381 (64) 659-67-31,
+381 (65) 5858-566

Email:

info@elizabeta.rs

Sajt:

www.elizabeta.rs

Možete nas pronaći na mapi:

Mapa
Elizabeta dom za stare

ELIZABETA

Elizabeta dom za stare

ELIZABETA

O nama

Dom za stare Elizabeta se nalazi u Beogradu - Višnjici, 30 m od obale Dunava, na mirnoj lokaciji, na svega 6 km od centra Beograda.

Naš dom je ustanova socijalne zaštite koja je namenski napravljena po najvišim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica. Starački dom Elizabeta poseduje veliki lift, dok su za nepokretne i polupokretne korisnike tu hidraulični kreveti i antidekubitalni dušeci.
U okviru smeštaja doma za stare Elizabeta, se nalazi veliko dvorište sa tri letnjikovca koje pruža mogućnost druženja, relaksacije, odmora kao i predivnog pogleda na Dunav.

Stručno osoblje u domu za stare Elizabeta je na raspolaganju 24h i na ljubazan način izlazi u suret svakoj potrebi korisnika. Ono po čemu je naš dom za stara lica prepoznatljiv su izleti koje uspešno organizujemo punih osam godina i kojima se naši ukućani posebno raduju.

Takođe ono što pogoduje starim licima a što u našem domu za stare organizujemo su razne kreativne radionice, tematske večeri, muzička dešavanja, predstave kao i grupne i individualne tretmane vođene od starne fizioterapeuta.