JIN JANG Akunkpuktura

Kontakt info

Dom za stare ARIJA

Adresa: Rada Končara 85, Zemun

Telefon:

+381 (11) 316 57 81,
+381 (60) 355 40 04,
+381 (60) 355 40 01

Email:

office@arija.rs

Sajt:

www.arija.rs

Dom za stare Arija

ARIJA

O nama

U SRCU ZEMUNA, MIRNOJ ULICI U BLIZINI DOMA ZDRAVLJA NALAZI SE DOM ZA NEGU STARIH LICA ARIJA. NAMENJEN JE STARIM I NEMOĆNIM LICIMA KOJIMA JE POTREBNA POMOĆ I NEGA.

Prostire se na preko 1200 kvadratnih metara i raspolaže sa 19 jednokrevetnih, dvokrevetnih i višekrevetnih luksuzno opremljenih soba. Svaka soba ima zasebno kupatilo, kablovsku televiziju, klimu, frizider i kutak za posete.
Naš starački dom poseduje i sobe za intenzivnu negu opremljene specijalnim automatizovanim krevetima za nepokretne korisnike. Dva velika i svetla dnevna boravka sa klavirom, velikim TV i društvenim igrama u organizaciji socijalne radnice učiniće boravak u domu prijatnim i sadržajnim. Cilj nam je da našim korisnicima olakšamo i ulepšamo život kroz organizovanu rekreaciju, društvene aktivnosti u saradnji sa klubovima penzionera Stari Grad i Čukarica, kao i školama slikanja i muzike, izradi ručnih radova i dr.
Brigu o korisnicima u staračkom domu vodi tim koji se sastoji od socijalnog radnika, lekara, medicinskih sestara i negovateljica. Dom je opremljen po vrhunskih standardima i uređen sa velikom pažnjom i razumevanjem potreba korisnika. Dom za stare Arija, posebnu paznju posvećujem negovanju dosadašnjih navika i hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i koncerata i izgrađivanju pozitivnog odnosa prema sebi i okolini.

Naša misija je poboljšanje fizičkog i psihičkog života korisnika u cilju dugotrajne i plodotvorne saradnje.