CAPORIONE

Kontakt info

CAPORIONE

Preduzeće koje se bavi preradom voća i povrća.

Adresa:

Veternik

Telefon:

+381 (63) 316-989

Sajt:

www.caporione.rs

E-mail:

caporione@eunet.rs

CAPORIONE
CAPORIONE

O nama

"CAPORIONE D.O.O." je preduzeće koje se bavi preradom voća i povrća. Preduzeće “CAPORIONE” d.o.o je osnovano 1999. godine kao samostalna zanatska radnja, koja je u početku bila orijentisana na proizvodnju paradajz soka. Iskustvo dve generacije tehnologa iznedrilo je da se ova mala firma razvije u ozbiljnog poslovnog partnera na tržištu Srbije. U poslovnim odnosima nas krase upornost i korektnost kao osnovne karakteristike ovog preduzeća iz čega proizilazi širenje poslovne saradnje i staicanje novih poslovnih prijatelja. Osnovna ideja nam je da zadovoljimo sve grupe potrošača, korišćenjem aditiva u što je manjoj mogućoj meri i sopstvene sirovinske baze iza koje možemo da stanemo sa potpunom odgovornošću. Pored soka od paradajza proizvodimo razne vrste kečapa, majoneza, marmelada, voćnih punjenja za pekarsku industriju i pekarske emulzije koje sprečavaju lepljenje testa za plehove.

PROIZVODNI PROGRAM OD PARADAJZA:
- paradajz sok
- jednostepeni paradajz koncentrat
- kečap blagi
- kečap ljuti
- kečap pizza

PROIZVODI OD VOĆA:
- višnja-voćno punjenje
- jabuka-voćno punjenje
- mešana termostabilna marmelada
- mešana termostabilna marmelada (sa smanjenom energetskom vrednošću)

MAJONEZI:
- niskokalorični majonez bez jaja
- salatni majonez bez jaja
- salatni majonez od jaja
BACKEEM (pekarska emulzija), SENF, KISELA PAPRIKA, KISELI KRASTAVCI, CVEKLA SALATA, SOK OD CVEKLE, AJVAR, VIŠNjA SIRUP, ARONIJA

ZA DOMAĆICE:
U periodu od avgusta do kraja oktobra bavimo se prodajom sveže ceđenog paradajz soka-čorbe gotovog za ukuvavanje ili zamrzavanje.

CAPORIONE D.O.O.

CAPORIONE