Auto škola Sušić Logo

Kontakt info

Auto škola Sušić

Adresa auto škole:

Otona Župančiča 14, Novi Beograd

Telefon:

+381 11 319 22 66
+381 11 2 609 476
+381 62 677 609
+381 63 77 08 165
+381 63 216 405

Mejl:

susic992@mts.rs

Sajt:

www.autoskola.org

Mapa:

MAPA

Facebook:

Facebook profil

Adresa tehničkog pregleda:

Kružni put 15a, Leštane

Telefon:

+381 11 8031 407
+381 63 111 59 74

Mapa:

Mapa
Auto škola Sušić

AUTO ŠKOLA SUŠIĆ

Auto škola SUŠIĆ je jedna od najstarijih auto škola u Beogradu koja je počela sa radom sada već davne 1992. godine. Domen našeg rada obuhvata teorijsku i praktičnu obuku vozača B kategorije. Takođe, na jednom mestu nudimo registraciju, tehnički pregled i osiguranje vozila, po sistemu “ključ u ruke”. Za 25 godina poslovanja možemo da se pohvalimo velikim brojem polaznika koji su uspešno završili obuku u auto školi SUŠIĆ i stekli vozačku dozvolu. Visok stepen prolaznosti kandidata na prvom polaganju, govori o kvalitetu teorijske i praktične nastave u našoj školi. Možemo da se pohvalimo da je naš rad nagrađen i sa preko 10 različitih nagrada.
Stručni tim auto škole SUŠIĆ čine visokokvalifikovani instruktori vožnje i predavači teoretske nastave sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Našim polaznicima na raspolaganju stoje četiri profesionalna i ljubazna instruktora koji uvek izlaze u susret kandidatima, u pogledu izbora termina obuke. Auto škola SUŠIĆ nudi kvalitetnu teorijsku obuku, uz savremene metode nastave, koja se odvija u prostorijama naše škole na Novom Beogradu. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice prilikom rešavanja testova, naš profesor teoretske nastave stoji Vam na raspolaganju tokom celog radnog dana.
Praktična obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi SUŠIĆ vrši se na modernim i pouzdanim vozilima koja se redovno održavaju. Svojim predanim i profesionalnim radom naši instruktori se trude da stvore pouzdane vozače koji poštuju sva saobraćajna pravila i propise.
Za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali iz nekog razloga ne voze, auto škola SUŠIĆ organizuje časove kondicione vožnje. Elementi vožnje koji se vežbaju na dodatnim časovima određuju se u dogovoru sa svakim kandidatom ponaosob. Ne dozvolite da Vam vozačka dozvola stoji u fioci. Pored obuke kandidata, auto škola SUŠIĆ nudi i druge usluge za Vaš automobil:

- Registracija vozila bez odlaska u MUP
- Tehnički pregled vozila
- Osiguranje vozila od autoodgovornosti, lica od nezgode i delimičan kasko
- Zeleni karton

Sa željom da izađe u susret što većem broju kandidata, auto škola SUŠIĆ nudi mogućnost plaćanja na rate, kao i brojne druge pogodnosti.
Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-19h
subota od 08-15h

Galerija slika

 Auto škola Sušić Beograd
1
Auto škola Sušić Beograd
2
Auto škola Sušić Beograd
3
Auto škola Sušić Beograd
5
Auto škola Sušić Beograd
6