Auto škola Sušić Logo

Kontakt info

Auto škola Sušić

Adresa auto škole:

Palmira Toljatija 5, Novi Beograd

Telefon:

+381 62 677 609
+381 62 278 720
+381 11 269 2459

Mejl:

susic992@mts.rs

Sajt:

www.autoskola.org

Mapa:

MAPA

Facebook:

Facebook profil
Auto škola Sušić

AUTO ŠKOLA SUŠIĆ

Auto škola SUŠIĆ je jedna od najstarijih auto škola u Beogradu koja je počela sa radom sada već davne 1992. godine. Domen našeg rada obuhvata teorijsku i praktičnu obuku vozača B kategorije. Za 25 godina poslovanja možemo da se pohvalimo velikim brojem polaznika koji su uspešno završili obuku u auto školi SUŠIĆ i stekli vozačku dozvolu. Visok stepen prolaznosti kandidata na prvom polaganju, govori o kvalitetu teorijske i praktične nastave u našoj školi. Možemo da se pohvalimo da je naš rad nagrađen i sa preko 10 različitih nagrada.
Stručni tim auto škole SUŠIĆ čine visokokvalifikovani instruktori vožnje i predavači teoretske nastave sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Našim polaznicima na raspolaganju stoji šest profesionalnih i ljubaznih instruktora koji uvek izlaze u susret kandidatima, u pogledu izbora termina obuke. Auto škola SUŠIĆ nudi kvalitetnu teorijsku obuku, uz savremene metode nastave, koja se odvija u prostorijama naše škole na Novom Beogradu. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice prilikom rešavanja testova, naši profesori teoretske nastave stoji Vam na raspolaganju tokom celog radnog dana.
Praktična obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi SUŠIĆ vrši se na modernim i novim vozilima. Svojim predanim i profesionalnim radom naši instruktori se trude da stvore pouzdane vozače koji poštuju sva saobraćajna pravila i propise.
Za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali iz nekog razloga ne voze, auto škola SUŠIĆ organizuje časove kondicione vožnje na teritoriji celog grada kao i van njega. Elementi vožnje koji se vežbaju na dodatnim časovima određuju se u dogovoru sa svakim kandidatom ponaosob. Ne dozvolite da Vam vozačka dozvola stoji u fioci.


Sa željom da izađe u susret što većem broju kandidata, auto škola SUŠIĆ nudi mogućnost plaćanja na rate, kao i brojne druge pogodnosti.
Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota od 09-14h

Galerija slika

 Auto škola Sušić Beograd
1
Auto škola Sušić Beograd
2
Auto škola Sušić Beograd
3
Auto škola Sušić Beograd
4
Auto škola Sušić Beograd
6
Auto škola Sušić Beograd
7
Auto škola Sušić Beograd
8
Auto škola Sušić Beograd
9