Pogrebno MMD Dejanović funer logo Beograd ko i gde

Kontakt info

Pogrebne usluge "MMD Dejanović Funer"

Adresa:

Stevana Brakusa 6 lok. br. 14,
1. sprat TC. "Stankom", Srbija

Telefon:

+381 (11) 656 42 63
+381 (64) 180 36 09

+381 (62) 816 20 61

Email:

admin@pogrebnodejanovic.rs

Email:

mmddejanovicfunerdoo@gmail.com

Sajt:

www.pogrebnodejanovic.rs

Pogrebno  MMD Dejanović Funer Beograd

Pogrebne usluge "MMD Dejanović Funer"

Pronađite nas na mapi

Beograd
Pogrebno MMD Dejanović funer Beograd

Pogrebne usluge "MMD Dejanović Funer"

O nama

Nas posao nije nimalo lak, ali je veoma human. Nama se ljudi obraćaju kada im je najteže, a mi se trudimo da ožalošćenim porodicama izađemo u susret i omogućimo im da svoje voljene isprate dostojanstveno.

U trenucima velikog bola i tuge, svaki čovek želi da bude u okrilju svoje porodice i najbližih prijatelja i mi vam to omogućavamo jer sve obaveze preuzimamo na sebe.
Ovaj posao nosi sa sobom veliku odgovornost i mi ga obavljamo ozbiljno, profesionalno i sa velikom predanošću. Dostupni smo od 00-24 h svakog dana.
Dolazimo na naznačenu adresu u najkraćem roku i sve obaveze koje nastaju od tog trenutka, preuzimamo na sebe. Radimo kompletne pogrebne usluge , organizaciju sahrana i prikupljanje dokumentacije, nudimo veliki izbor pogrebne opreme i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, po najpovoljnijim cenama.
Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam pomognemo!

Možete nas posetiti u našim prostoijama gde možete pogledati kataloge pogrebne opreme i uveriti se da smo profesionalni i uvek raspoloženi za razgovor, pomoć i saradnju.
Naše prostorije se nalaze u Tržnom centru "STANKOM" na Banovom brdu u ulici Stevana Brakusa br. 6, lokal br. 14 na prvom spratu. Tamo će vas uvek dočekati poslovično ljubazni i profesionalni, direktor firme, gospodin Milorad Dejanović i njegova saradnica Biljana Marković. Mi smo tu kad god vam zatrebamo!

Izdvajamo se kvalitetom usluge, profesionalnošću, ljubaznošću i najpovoljnijim cenama!